DJ Kosmos (Tempesta Music / Bass Bunny, BCN) + Sistema (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

DJ Kosmos (Tempesta Music / Bass Bunny, BCN) + Sistema (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Monraker Dj

Horari
Ver anteriores
Dimecres 12, Octubre 2022
23:59
Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
DJ Kosmos (Tempesta Music / Bass Bunny, BCN) + Sistema (Moog Club)

 DJ Kosmos (Tempesta Music / Bass Bunny, BCN)

House / Rave / Techno

Kosmos no és un dj dels que deixa indiferent. Pioner de l’electrònica a Espanya, la seva importància en l’evolució de la cultura de clubs d’aquest país és indubtable, no només es tracta d’un Dj d’elit, sinó de tot un activista. Kosmos és un dels DJ més sol·licitats als millors clubs i festivals, tant a nivell nacional com internacional, mantenint entre aquesta frenètica activitat tres crucials residències, Nitsa Club, Bass Bunny, totes dues a Apolo i Macarena Club. Després dels plats, el seu estil és eclèctic i elegant. Partint d’influències que s’estenen des de techno fins a house, breaks i electro, ha perfeccionat un estil excitant i ric en matisos. Tot i que Kosmos va més enllà d’etiquetes, conformant un so personal i irresistible a la pista de ball que, tant satisfà els amants del techno més exigents com els clubs kids d’última generació.

Com a productor ha format part de diversos projectes. Majestic editant en segells com a D.Press o Palace. També forma part del projecte de culte Vanguard, formació que a finals dels 90 va establir les bases de la nova electrònica espanyola i remescle a noms com Fangoria, Le Mans, Aclarits, Los Sencillos o Stereoceano entre d’altres. Actualment està treballant juntament amb OddZero, sota el nom de Shadow Traxx.

Ha dirigit els segells Cosmos, Palace, Tracy Recordings i Tempesta Music.

Alhora, des del setembre del 2016, dirigeix ​​i presenta el programa de ràdio setmanal, especialitzat en música electrònica “303” al costat de Ginebra, a Betevé.

Xarxes socials:

                   

 

SISTEMA

EBM / Synth / Techno

Manel Ruiz Lens, nascut a Barcelona, va debutar el 1997 rere els plats del mític club Nitsa, com a DJ Ebola, coincidint amb el moment en el qual el col·lectiu Murmurtownlagloria va passar al teatre Apolo. Durant sis anys va ser DJ resident, amb Fra, Borja i Pelucas, del club itinerant Moviedisco, en el qual va compatir cabina amb molts dels artistes europeus i americans que ara són grans referents de les noves generacions: Jeff Mills, Carl Craig, John Aquaviva, L.F.O. i molts més. Del Guetto House a l’Acid-House, passant per l’IDM, són els estils que aquest DJ abasta com a fil conductor de les seves sessions, com de fet demostra cada nit al Moog, a on actualment és discjòquei resident.

Xarxes socials:

                  

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Monraker Dj
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo