David Meiser + Rubén Seoane (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

David Meiser + Rubén Seoane (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Onlysmokeandmirrors

Preu
Des de
12 Socis
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
David Meiser + Rubén Seoane (Moog Club)

David Meiser

Techno / EBM /Industrial

David Meiser és un productor establert a Saragossa (Espanya) que ha publicat a diferents segells de tot el món. Consagrat com a artista internacional amb actuacions per tot Europa (Alemanya, França, UK, Itàlia, Espanya, República Txeca, Malta) i Amèrica Llatina (Argentina, Colòmbia, Xile, Mèxic i Perú). La seva discografia fins ara compta amb més de 20 discos editats en format vinil en prestigiosos segells com Synewave (US), Nachtstrom Schallplatten (GE), AFU Limited (GE). És l’únic artista espanyol a qui ha remixat la llegenda del Techno: Dave Clarke.

«El techno és una de les poques maneres d’expressar-se on les dues parts del cervell es troben. La part més racional i avançada amb la més emocional i primitiva. La música techno forma part de tot el futur i tot el passat de qualsevol forma musical» DM.

Xarxes socials:

                   

 

RUBÉN SEOANE

Techno / Industrial

Fa 16 anys que Rubén Seoane va començar a col·leccionar discos de tota mena de gèneres en l’àmbit de l’electrònica. El 2011 va punxar per primer cop al mític Moog de Barcelona i l’any següent va passar a formar part del seu equip de DJ residents, a on comparteix cabina amb el bo i millor de l’escena nacional i internacional. Les seves sessions abasten gairebé tots els estils del techno, electro, acid, industrial i altres subgèneres més experimentals; sempre cercant noves vies per no deixar de sorprendre a la concurrència, creant atmosferes en les quals caben tots els gèneres de la música electrònica de ball.

Xarxes socials:

                          

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Onlysmokeandmirrors
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo