Coyu (Suara, BCN) + Uroz (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Coyu (Suara, BCN) + Uroz (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Monraker Dj

Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Coyu (Suara, BCN) + Uroz (Moog Club)

Coyu

Després de 15 anys de carrera, Coyu és una de les personalitats més referenciades i respectades de l’escena techno. Després de fundar el seu imperi gatuno el 2008, Suara, és conegut per ser la inspiració de molts pel que ha aconseguit, dirigint una marca que no mostra signes de desacceleració.

Un moment que defineix la carrera del polifacètic productor, DJ i cap de segell espanyol Coyu es va fer realitat el 2019. Han estat més de set anys de intensa introspecció i treball a l’estudi per donar a llum el seu primer àlbum. No esperis un LP que compleixi una funció de club; “You Don’t Know” es ramifica molt més enllà d’un so singular i mostra com pot ser de versàtil. En paraules de Coyu “L’àlbum es diu ‘You Don’t Know’ perquè molta gent té una idea preconcebuda de qui sóc. Fins ara, potser no he estat prou intel·ligent per mostrar-los qui sóc realment, les meves arrels, el que em agrada i el que puc oferir a la música”

L’àlbum “You Don’t Know” compta amb col·laboracions amb alguns dels millors noms del techno i l’electrònica a tot el món, com el llegendari vocalista Lazarusman, Mike Leary, The Horrorist, Thomas Gandey (“1+1” primer single extret de l’àlbum), Gabriella Vergilov i MOBY al tema “I May Be Dead, But One Day The World Will Be Beautiful Again”. “You Don’t Know” és un àlbum ampli i aventurer que abasta molt de terreny musical i et porta a un veritable viatge electrònic de la mà d’un dels noms més consumats de la música de ball.

Xarxes socials:

                          

https://www.beatport.com/artist/coyu/97152

 

UROZ

Acid / EBM / Techno

Flamant DJ resident de la sala Moog de Barcelona, Uroz treballa el techno com si fos un artesà suís a la recerca d’un rellotge amb un compàs de 4/4 i unes agulles que no s’endarrereixin ni un mil·lisegon malgrat el pas dels segles. És el que podem anomenar un DJ de raça, un artista “born to beat”, que sap interpretar el que està passant a cada un dels racons de la sala i no dubta mai quin ha de ser gir per mantenir el públic unit i en un mateix viatge. Uroz seria un d’ells. El seu techno, destil·lat per l’experiència, però musculat pels seus exigents ritmes diaris com a resident, qualla en el marc d’un horitzó transversal amb molts estils de música: indie, acid house, EBM, postpunk, electrònica d’un altre paner o la versió dub de la cara B d’algun disc oblidable. Perquè no només del techno viu el DJ, però la resta som feliços gràcies als designis de la seva maleta.

Xarxes socials:

         

 

 

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Monraker Dj
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo