Christian Wünsch + Men - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Christian Wünsch + Men

Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Christian Wünsch + Men

Christian Wünsch

Techno

Wünsch ha estat una figura influent a l’escena de la música electrònica durant més de vint anys amb un arsenal de marques sòniques úniques produïdes amb alta precisió. El seu distintiu techno enèrgic i cíclic, ja present dins la seva paleta sonora, i un component Soul subliminal han esdevingut la seva marca registrada.

La prova de les seves habilitats de producció es pot veure al seu notable currículum de remescles, treballant amb els noms més importants del techno.

L’ardu treball de Wünsch li ha valgut un lloc a les llistes dels millors clubs i festivals de tot el món. Amb una carrera impecable, aquest artista internacional s’ha fet un nom amb sons atmosfèrics foscos i abstractes, convertint-se en un dels productors, el nom dels quals ha aparegut als segells i llistes d’èxits d’altres grans artistes de tot el món.

Xarxes socials:

                          

 

MEN

Techno

La carrera musical de José Manuel Llamazares sota l’àlies Men es remunta a principis dels anys 90, moment clau per a la música electrònica al nord d’Espanya. La seva carrera comença amb la seva primera residència professional al Paranox Club de Gijón. Poc després Men ja actuava en els clubs més famosos de la regió com La Reial de Gijón, Avilés Locomotive, Chemistry Club, Garden Room, club Tik, entre uns altres. El 1994 entra a formar part del planter de residents de Whipporwill i La Real de Oviedo, dos dels clubs més emblemàtics de la història de la música electrònica a Espanya.
Al llarg de la carrera musical ha actuat per tota l’escena de clubs nacional. Sales com Radical, OH Marbella, Budda del Mar a Puerto Banús, La Casa Rosa a Marbella, Club Cabin i Shelter a Valladolid, les sales Delphi i Ponferrada, Club Velvet a Lleó, Club-Lounge Snow Sierra Nevada, City Hall, Moog, Macarena o Torres d´Àvila a Barcelona. Ha actuat amb artistes com Surgeon, Exium, Laurent Garnier, Pfirter, Jeff Mills, Oscar Muler, Angel Molina, Reeko, Sleeparchive, Desroi, Dj Pete, Moodymann, Der Dritte Raum, Shifted, Developer i molts altres.
Actualment, Men, viu a Barcelona on té una residència bimensual al mític club de música electrònica Moog.

Les sessions aprofundeixen en diferents aspectes de la música electrònica, sense perdre mai l’essència del techno i la serietat que el caracteritza.
Aquest any, està immers treballant en el seu nou projecte: els esdeveniments L-Men-T que faran parlar molt a l’escena local barcelonina, esdeveniments promoguts per ell mateix.

Xarxes socials:

                          

Contingut addicional
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo