Carol Nyx + Javi Gon (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Carol Nyx + Javi Gon (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Carol Nyx + Javi Gon (Moog Club)

Javi Gon (Moog Club)

Javi Gon comença el seu camí pel món de la música electrònica als 17 anys formant-se a cop de vinil inicialment amb la música Trance i Progressive.

No és fins al 2006 quan topa amb els estils techno, electro i minimal entre altres.. moment just en què entra a treballar com a resident 3 dies a la setmana on realitzava els warm-ups a la mítica sala MOOG club Barcelona.

Després dels 3 anys que dura la seva residència Javi segueix el seu camí en solitari passant per diverses cabines de la ciutat comtal i rodalies, com ara Club 13, Little Jungle (Mataró), Deluxe (Masnou), Selmos club, M7 Club, REVEL (Castellar del Vallès), 2nd Floor, etc.

     

 

+ Carol Nyx

Nascuda a argentina, arriba a Barcelona el 2013, Al llarg d’aquests anys i gràcies a la influència de l’escena contracultural Barcelonesa ha desenvolupat un ampli gust en diferents gèneres i estils musicals, com: melodic techno, electro, techno, acid techno , hard techno, neo rave, psytrance, entre d’altres. El 2020, és l’any en què Carol decideix pujar a les diferents cabines de les raves i els locals més underground de la Ciutat Comtal, aquí és quan la seva carrera com a DJ pren forma i s’expandeix gràcies a les seves habilitats artístiques que tant de temps portava desenvolupant en solitari. Les seves sessions solen ser molt dinàmiques, caracteritzades per la força i la potència en intel·ligents ritme

Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo