Caamaño + Baco (Club Moog) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Caamaño + Baco (Club Moog)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Caamaño + Baco (Club Moog)

Caamaño 

Techno/Hard Techno/Industrial Techno

Caamaño Veneçolà del 1997 va començar la seva carrera musical fa 3 anys a l’escena underground de barcelona, ​​marcant el seu propi estil musical i en les seves produccions de manera hipnòtica amb synths progressius però contundents del techno. La seva vibra ja és reconeguda des de fa temps a Barcelona per tots els esdeveniments en què ha participat i en llocs com: Patxa barcelona, ​​City hall, bar 18, M7, jaggys techno culture, Eclipse lunar, Unlocked i molts altres llocs que han gaudit de la seva música… També ha viatjat gràcies a la seva carrera a diversos llocs com amsterdam, Marbella, Eivissa, Madrid, València i Bèlgica. Amb això ja s’està consolidant a un nivell nacional i internacional estable i gràcies a això ha tingut la possibilitat de compartir cabina amb dj’s com: Marc Maya, Reelow, Vendex, 753, Antonio Pica, Roberto Capuano, Marco Faraone, John Acquaviva.

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo