Bass Warp + Darkpitch + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Bass Warp + Darkpitch + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Horari
Ver anteriores
Divendres 26, Juliol 2024
23:59
Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Bass Warp + Darkpitch + Baco (Moog Club)

Bass Warp

Bass Warp nascut i criat a Barcelona porta darrere dels plats més temps del que recorda, començant les seves aventures a les festes més underground ia sales mítiques com Nit i Dia. És un dj versàtil que li agrada barrejar diferents estils de techno per crear el seu so.

 

+ Darkpitch

Darkpitch és un DJ nascut a Barcelona, caracteritzat per la seva enorme energia en cada set i per mantenir viva l’essència de la mescla, intentant sempre tenir dues pistes sonant i que juntes creïn una! A partir del 2020, ha pogut crear i innovar amb noves mescles i estils com l’Acid Techno i el Hardtechno, dels quals té una gran col·lecció de vinils.

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.

El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.

També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo