Störung + Kolko + Menta + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Störung + Kolko + Menta + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Raid Druman

Horari
Ver anteriores
Divendres 08, Desembre 2023
23:59
Preu
Des de
12 Socis
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Störung + Kolko + Menta + Baco (Moog Club)

Störung

Störung és una DJ nacida a Argentina, amb base a Barcelona. El 2017, va començar a indagar en l’art de la mescla i el 2021, va iniciar els seus estudis de producció musical. En cada una de les seves sessions, Störung despliega una gamma de sons foscos i beats contundents, portant al públic en un viatge sonor amb matices industrials i foscos però amb detalls de molta llum, creant així diferents atmòsferes. A més, és membre del col·lectiu House Of (s)Punk i creadora del projecte Shadowland, una plataforma d’art audiovisual que convida a diversos artistes de l’escena barcelonesa a participar.

 

+ Kolko

Kolko és un DJ i productor nascut a Buenos Aires. Va iniciar la seva carrera com a DJ explorant una varietat de gèneres musicals com el post-punk, new beat i tota aquella música carregada de sintetitzadors, així com sons de la contracultura de la primera escena rave. El 2019, Kolko es va mudar a Barcelona, on va continuar perfeccionant-se com a productor-DJ i ampliant la seva col·lecció de vinils. Els seus sets tenen com a objectiu portar el públic a un viatge, amb sons profunds, una varietat de textures i ritmes potents que alliberen energia i estimulen la ment. Les seves composicions poden incloure elements del techno, electro, trànsit, breakbeat o àcid, depenent de les necessitats de la pista de ball.

 

+ Menta

Agustin Mentasti, nascut a Buenos Aires, on es culturitzo com a clubber, fa anys que escolta música de tota mena de gèneres. El 2019 migro 6 mesos a Uruguai i inspirat per l’underground de Montevideo i Maldonado va decidir que la seva vocació era musicalitzar. Després de dos anys a Argentina enfocant-se en el mixing va migrar a Barcelona el juny de 2021 per col·leccionar discos i presentar-se en esdeveniments públics i privats amb versatilitat, soltesa i caràcter. Té la seva residència a Recreo Bar des d’Agost 2021, i és fundador del cicle Marxa Registrada. La seva empremta sense filtre pot variar des de sets fins i de fàcil arribada al públic fins a sons fora de sèrie i sorprenents.

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Raid Druman
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo