Tonno + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Tonno + Baco (Moog Club)

Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Tonno + Baco (Moog Club)

Tonno

Aquest projecte neix el 2021, després de l’any del lockdown. .Durant les vostres sessions ens proposa fer-nos gaudir d’un set no lineal. Al contrari, a les seves barreges podem partir des d’una trobada amb l’estil més NEORAVE, amb un kick molt hard i contundent acompanyat de melodies àcides i bailongas, passant per un bombo dur més INDUSTRIAL fins arribar a un de més distorsionat i ràpid característic del SCHRANZ. Fins ara ha treballat amb segells com Unlocked o TV Hardcore, compartint cabina amb grans artistes internacionals i experimentant noves barreges i estils diferents.

 

+ Baco (Moog Club)

Techno

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Contingut addicional
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo