Giusseppi + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Giusseppi + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

DJ Purpur

Preu
Des de
10 Anticipada
12 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Giusseppi + Baco (Moog Club)

Giusseppi

Founder and resident of Kovak Collective. Giusseppi is a young DJ and producer from Barcelona, characterized by his industrial and hard sounds. At his young age he has managed to play in prestigious clubs in Barcelona and captivate the public. Since his debut in 2020, he has had the opportunity to perform in clubs throughout the city and establish himself on the Barcelona scene. He currently continues to develop his own dark and industrial sound. With atmospheres and fast rhythms that will challenge your ears.

    @giusseppi.vl

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

         

Sala  2: Villarosa
DJ Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo