Annie Hall + Rubén Seoane - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala 1: Moog

Annie Hall + Rubén Seoane

Sala 2: Villarosa

LaBorrachaDominguez

Horari
Ver anteriores
Dijuos 02, Desembre 2021
23:59
Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala 1: Moog
Annie Hall + Rubén Seoane

Annie Hall

Annie Hall és una de les nostres DJ i productores amb més repercussió internacional, i amb una discografia àmplia, diversa i irreprotxable. Com a DJ destaca per la seva predilecció pel vinil, amb una tècnica i selecció impecables, i un estil totalment personal i imprevisible. Com a productora, combina abstracció i melodia, amb la utilització de components rítmics elaborats. Annie Hall es troba en un moment de maduresa artística envejable.

Apassionada per la música i l’experimentació amb sons nous, Annie no coneix límits. Produint des del 2006, ha publicat en segells com Central Processing Unit, Blank Code, Flash Recordings, Semantica Records, D1 Recordings, Blank Noise i Detroit Underground, segell en el qual va treballar durant sis anys.

Reconeguda a tot el món, ha punxat en esdeveniments com Sónar, el Detroit Movement Festival, DOMMUNE, a Tòquio, Boiler Room, a Sheffield i molts més.

Xarxes socials:

                          

 

RUBÉN SEOANE

Fa 16 anys que Rubén Seoane va començar a col·leccionar discos de tota mena de gèneres en l’àmbit de l’electrònica. El 2011 va punxar per primer cop al mític Moog de Barcelona i l’any següent va passar a formar part del seu equip de DJ residents, a on comparteix cabina amb el bo i millor de l’escena nacional i internacional. Les seves sessions abasten gairebé tots els estils del techno, electro, acid, industrial i altres subgèneres més experimentals; sempre cercant noves vies per no deixar de sorprendre a la concurrència, creant atmosferes en les quals caben tots els gèneres de la música electrònica de ball.

Xarxes socials:

                          

Contingut addicional
Sala 2: Villarosa
LaBorrachaDominguez
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo