Anika Kunst + Motzler + Mota (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Anika Kunst + Motzler + Mota (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Preu
Des de
10 Anticipada
12 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Anika Kunst + Motzler + Mota (Moog Club)

Anika Kunst

Llegir una pista de ball no és una ciència, però saber com fer gaudir el públic minut a minut és un art que Anika Kunst posa en pràctica sessió rere sessió. Són molts anys perfeccionant la intuïció, la tècnica i curant una col·lecció de vinils que oscil·la entre el techno atemporal i el house més selecte, sense perdre els matisos entre un gènere i un altre, i tot el que els seus subgèneres poden arribar a donar de sí.

 

+ Motzler

Ben conegut en la escena Techno des de finals dels noranta, Motzler és un artista que, tot abraçant tota l’essència de la paraula Techno, sempre busca un so clàssic i minimalista al més pur estil Detroit. Aquests trets musicals que el defineixen es fan notar en les seves produccions, avalades per artistes de la talla de Dave Clarke, DVS1, Perc, Mark Broom o Ken Ishi, entre d’altres, i en els seus sets, carregats de produccions pròpies i amb un objectiu molt clar, la pista de ball. En els darrers anys, la seva carrera es centra en la producció, la qual cosa li ha permès consolidar-se i donar-se a conèixer més enllà del seu país.

 

+ Mota (Moog Club)

Carlos Mota, jove Dj i productor de Barcelona, més conegut pel seu alter ego Dark-307, porta una vida dedicada a la música i als vinils. Mota es caracteritza pels seus sons elegants, foscos i profunds, aconseguint així que els seus sets estiguin plens de ritmes enganxosos, ballables i amb aquest punt d’elegància a l’abast de molt pocs. Oscil·la entre un món on els sons més freds es donen la mà amb variables fosques i patrons acollidors. Melodies i trencats són protagonistes en molts dels seus shows. Darrere de les seves sessions trobem històries amb les que ens vol encisar, endinsant-nos en els seus pensaments més profunds i mostrant-nos els seus sentiments més personals cap a la música.

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo