Alva + NiZ (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Alva + NiZ (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Clara Rigby

Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Alva + NiZ (Moog Club)

Alva

Com a DJ en ascens, Alva és una veu crucial a la vida nocturna de Berlín i un defensor dels actors queer i marginats de l’escena. Amb una habilitat innata per captivar i dinamitzar el seu públic, capoll a ballarines embelesades amb el seu estil característic de ritme ràpid, combinat amb hipnotisme impulsor, precisió exigent, construccions reflexives i respostes intuïtives. Tot i desdibuixar els límits entre els cdjs i els vinils, l’habilitat i la dedicació d’alva van cridar l’atenció dels equips i promotors de Berlín i ràpidament més enllà. El 2018 va ser convidada a unir-se al famós col·lectiu ismus, conegut per acollir algunes de les festes més intenses i esteses de la capital alemanya; En els anys posteriors, ha tocat en manifestacions i afers de bricolatge al costat de renombrades nits de clubs queer com la mala junta a Berlín, l’endurance a Copenhaguen i unfold a Londres, així com a gairebé tots els llocs nocturns importants de la seva ciutat natal, incloent tresor i säule a berghain.

 

+ NiZ (Moog Club)

Afincada fa gairebé quinze anys a Barcelona o criada a la València dels anys 90, NiZ ofereix una proposta musical basada en el techno més contundent i ballable; ritmes frenètics i percusius; atmosferes fosques, melodies envoltants i vocals hipnòtiques. Una proposta clarament influenciada per l’escena valenciana que la va veure créixer. Encara que el seu registre és ampli en subgèneres i matisos, en la seva elecció musical mai no falten clàssics del techno i el trànsit més potent dels 90 i els 00.

Fruit d’haver-se alçat Guanyadora del Negrita Sound Talent 2 (2018), va actuar a Arenal Sound ia Pachá Barcelona. També ha punxat en repetides ocasions a Moog Barcelona, ​​a Nitsa (Barcelona), Jaggy’s (Barcelona), Unlocked BCN, Club Gros (València), Boite de Florida 135, Next Club (València), Veto Social Club (Eivissa), a la festa _Hybrid (ES Paradis, Eivissa) i ha estat resident de “Big Blast Festival” a València. A més, aquest estiu 2022 forma part del cartell de Brunch – In Weekender, compartint escenari amb Ellen Alien. En la seva faceta com a productora, ha cursat l’Ableton Electronic Music Program a Eumes (Girona) i ja té signat el seu primer llançament que veurà la llum a la tardor.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Clara Rigby
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo