Acidnena + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Acidnena + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

LaBorrachaDominguez

Horari
Ver anteriores
Dijuos 25, Agost 2022
23:59
Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Acidnena + Baco (Moog Club)

Acidnena

Techno / Rave / Trance

ACIDNENA argentina afincada en Barcelona, donde participa activamente en colectivos queers, inspirada por el underground latino, en fusión con el mensaje new rave que está esparciéndose por toda Europa. Destacada en la escena local por su energía, diversidad de géneros musicales y altos bpm, sorprendiendo en cada sesión que abarca desde naves industriales, a clubes y salas de renombre.

Social Media:

         

 

BACO

Techno

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Xarxes socials:

 

 

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
LaBorrachaDominguez
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo